baleset

2017.07.14. 12:15

Kigyulladt egy kamion az M3-ason, többen megsérültek

Átszakította a szalagkorlátot, majd egy autónak ütközött, végül az árokban állt meg egy kamion és kigyulladt a sztrádán, Atkár közelében pénteken délelőtt.

Heol

12:30

Átszakította az oldalpályákat elválasztó, belső szalagkorlátot egy Budapest felé haladó kamion péntek késő délelőtt az M3-as autópálya 75-ös kilométerénél, majd a Vásárosnamény felé vezető oldalon összeütközött egy gépkocsival és végül az út menti árokba borult, ahol kigyulladt – tájékoztatott a Heve Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Közölték: a balesethez Hatvanból, Gyöngyösről és Jászberényből riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik három vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

Elsődleges információink szerint az Atkár közelében történt balesetben több ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

A rendőrség tájékoztatása szerint a sztrádán teljes útlezárás van, a közlekedőket a 3-as főútra terelik.

Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivőtől megtudtuk: A helyszínelés ideje alatt mindkét irányban teljes útlezárás van érvényben. A Budapest felé közlekedőket a Gyöngyös-kelet lehajtónál, a Nyíregyháza felé tartó járműveket a Gyöngyös-nyugat lehajtónál a 3-as számú főútra terelik a rendőrök.

Kérik a gépjárművezetők fokozott óvatosságát és türelmét!

14:14

Az M3-as autópálya 74-es kilométerében történt balesetnél a rendőrök 13 óra 30 perckor a Budapest irányába tartó forgalmi sávban feloldották a teljes útlezárást. A forgalom egy sávban megindulhatott. A Nyíregyháza felé tartó járművezetők továbbra is teljes útlezárásra számítsanak.

Az eddigi adatok alapján a személyautóban utazó két felnőtt és két gyermek sérült meg a balesetben. Az elsődleges orvosi megállapítások alapján mind a négyen könnyű sérüléseket szenvedtek.

14:51

14 óra 30 perckor a Budapest irányába tartó forgalmi sávban feloldották a teljes útlezárást. A forgalom zavartalan az érintett útszakaszon.

A Nyíregyháza felé tartó járművezetők továbbra is teljes útlezárásra számítsanak.

16:30

Soltész Bálint arról tájékoztatta a Heolt, a rendőrök 16 órakor a Nyíregyháza irányába vezető oldalon is feloldották a teljes útlezárást. A forgalom egy sávon megindult.

 

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában