Tragédia

2018.11.07. 14:44

Megrázó fotók az M3-ason történt halálos balesetről

Kis híján három ember veszett oda az M3-as autópályán november 6-án, amikor egy kamion álló autóba rohant.

HEOL

Fotó: PMKI

A Pest Megyei Katasztrófavédelem tájékoztatása szerint összeütközött egy fém alkatrészeket szállító kamion és egy álló gépkocsi kedden az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 32-es kilométernél.

Mint közölték, a balesethez a gödöllői hivatásos tűzoltókat és az aszódi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és elvégezték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda Budapest felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták. Megtudtuk, hogy a balesetben két ember megsebesült, mindketten olyan súlyosan, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Fotó: PMKI

A Tények információi szerint a kamion csaknem száz méteren keresztül tolta maga előtt a kocsit. Az autót javító két férfi azonnal meghalt. Egy harmadik társuk is volt, neki az volt a szerencséje, hogy pár perccel a teherautó becsapódása előtt az autópálya melletti bokros területre ment, hogy könnyítsen magán...

Fotó: PMKI
Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában