Bűnügyek

2019.05.16. 08:39

Rablás Hatvanban: a rendőrök a lakosság segítségét kérik

A hatóságok kérik, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik jelentkezzen.

Heol

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 10040/265/2019. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egy 30 éves helyi férfi ellen, aki a gyanú szerint társával április 24-én nemsokkal éjfél előtt a hatvani Grassalkovich úton megtámadott egy gyalogost – számolt be portálunknak Kovács Nikoletta rendőrségi sajtóreferens.

Fotó: Police.hu

A férfival kiabáltak, felszólították, hogy adja oda táskáját, de ennek nem tett eleget, ezért azt a hátáról lerángatták és közben bántalmazták is. Ezután a táska tartalmát a járdán szétszórták és egy övtáskát vittek el belőle, melyben készpénz, bankkártya, kulcsok és telefon tartozékok voltak.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hatvani Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 06/36-522-111-es szám 4278-as mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában