eger

2017.12.13. 11:41

Rajtaütés Egerben: drogkereskedőket fogtak el a rendőrök – Videóval

Négy férfit hallgattak ki gyanúsítottként a Heves megyei rendőrök kedden délután. A nyomozók készpénzt, nagy értékű műszaki cikkeket és három autót is lefoglaltak.

Heol

Egyik olvasónk értesítette szerdán délelőtt szerkesztőségünket, hogy rajtaütés, házkutatás, letartóztatás volt kedden Egerben a Kallómalom utcában. Érdeklődött, mi történt.

Kérdésünkre Soltész Bálint megyei rendőrségi sajtószóvivő elmondta: a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói kedden egy egri áruház parkolójában elfogtak két fiatal férfit, akik gépjárműiben kábítószergyanús növényi származékot találtak. A 27 éves B. Alex és a 25 éves K. Patrik a gyanú szerint továbbértékesítés céljából tartották maguknál a zöld növényi származékot.

A rendőrök a férfiak lakásán tartott házkutatáskor lefoglaltak további kábítószergyanús anyagokat, továbbá feltehetőleg bűncselekményből származó készpénzt, nagy értékű műszaki cikkeket és három személyautót.

A tarnaleleszi és bükkszenterzsébeti gyanúsítottak ellen – őrizetbe vételük mellett – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya és egyben előterjesztést tett az előzetes

letartóztatásuk indítványozására.

Az eljárásban a nyomozó hatóság további három férfit hallgatott ki kábítószer birtoklása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában