heves megye

2017.08.18. 10:21

Több súlyos baleset is történt az elmúlt 24 órában

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába az elmúlt 24 órában nyolc közlekedési balesetről érkezett bejelentés.

Három személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt az Egerszalók és Demjén közötti útszakaszon. Egy jobbra ívelésű útkanyarulatban egy Opel típusú személygépkocsival közlekedő férfi áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött két személyautóval. A baleset során a férfi súlyosan, valamint két személy könnyebben megsérült.

Karambol Egerszalók és Demjén között Fotó: police.hu

Egy egri férfi Egerszalók irányából Demjén felé haladt 23 óra 30 perc körül személygépjárművel, amikor az előzést befejezve egy balra ívelésű kanyarban áttért a menetirány szerinti baloldalra, ahol összeütközött egy személygépkocsival. A baleset során két férfi súlyos és négy személy könnyű sérüléseket szenvedett.

A csütörtök esti baleset Fotó: police.hu

Egerben, a délutáni órákban a Kővágó tér felől a Vallon út irányába közlekedett egy férfi személygépkocsival. Haladása során nekihajtott egy előtte forgalmi okok miatt álló járműnek, melynek utasa az elsődleges orvosi vélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A balesetek körülményeit az Egri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában