heves megye

2017.07.20. 12:44

Többen is megsérültek szerdán

Az elmúlt 24 órában hét anyagi káros és három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságra.

HEOL

Fotó: Police.hu

Andornaktálya fő utcáján szerdán, 11 óra 40 perckor egy személyautó vezetője – feltehetőleg a nem megfelelő követési távolság miatt – nekiütközött egy előtte lévő járműnek, melyet nekilökött az előtte megálló személygépkocsinak – számol be a police.hu. A legelöl lévő autót vezető nő orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

Füzesabony és Mezőtárkány között szintén szerdán 12 órakor egy személyautó lehaladt az útról és az árokba csúszott. Ennek következtében az azt vezető férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

Fotós: Police.hu

A gyöngyösi Petőfi Sándor utcában tegnap, 19-én 10 óra 50 perckor – a jelenlegi adatok alapján – egy személyautó haladása közben defektet kapott és emiatt áttért a bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy másik jármű oldalának. A műszaki hibás személygépjármű vezetője orvosi ellátást nem igénylő sérülést szenvedett.

 

Címkék#balesetek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában