tarnaméra

2017.08.31. 14:55

Ajándék a sok könyvet kölcsönzőnek

Különleges módon csábít olvasásra és könyvkölcsönzésre a tarnamérai könyvtár, információs és ­közösségi hely vezetője, Rauf Zsanett.

SZ. E.

A két esztendeje a Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszerben az év könyvtárosának is megválasztott szakember elmondta: immár több mint ötszáz beiratkozott olvasó van Tarnamérán, de szeretné, ha még inkább gyarapodna a számuk. Sokan vannak, akik rendszeresen járnak be hozzá és már-már „falják” az olvasnivalókat.

– Az ötletet a Bródy ­Sándor Könyvtár által indított közösségépítő játék, a ­„Könyvet a kézbe” adta. Ennek apropóján készítek interjút a falu büszkeségével, Kovács Zita teniszezővel­, akiről érdemes ­tudni, hogy imád olvasni, lelkes könyvtárlátogató. Ekkor jutott eszembe, hogy jó lenne sok Kovács Zita, ezért igyekszem ösztönözni az olvasókat a kölcsönzésre – részletezte Zsanett. A játék lényege: az az olvasó, akinél a kölcsönzött dokumentumok száma eléri vagy meghaladja a százat, ajándékot kap.

SZ. E.

Címkék#Tarnaméra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában