nagyréde

2017.08.08. 15:24

Elbúcsúztak az óvoda vezetőjétől

Negyven év munka után nyugdíjba vonult Király­ Istvánné, a nagyrédei Kastély Óvoda vezetője.

H. É.

Siposné ­Fodor Judit polgármester és dr. Bálint­ Edina Ida jegyző köszönte meg az óvónő munkáját az önkormányzat nevében, és az ajándék mellé tolmácsolta a falu vezetésének jókívánságait. A búcsúztatón a polgármester arról beszélt: az egyik legemberibb törekvés, hogy nyomot hagyjunk magunk után a világban.

– Felemelő érzés, ha az ember meg tud felelni ennek a legemberibb késztetésnek, az pedig szerintem már-már maga a tökéletesség, ha az ember nem maga után, hanem a jövőben hagy nyomot. És egy pedagógus, egy óvodapedagógus bizony ezt teszi mindennap: a jövőt alakítja, ha úgy tetszik, olyan nyomokat hagy a rá bízott gyerekekben, amelyek a jövőt formálják. S aki négy évtizeden keresztül alakíthatja a jövőt, az úgy gondolom, ennek minden nehézségével és fáradságával együtt, mégiscsak kizárólag boldog és elégedett ember lehet – fogalmazott a polgármester.

Az összejövetelen kollégák, barátok búcsúztak az intézmény volt igazgatójától.

H. É.

Címkék#Nagyréde

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában