markaz

2017.08.23. 12:36

Gyémántlakodalom: hatvan éve jóban-rosszban

Szekrényes Sándort és feleségét, Szekrényes Sándorné Bözsike nénit köszöntötték házasságkötésük hatvanadik évfordulója alkalmából a település nyugdíjasklubjának tagjai és az önkormányzat.

H. É.

Potoczki László, Markaz polgármestere gratulált a gyémántlakodalomhoz, jó egészséget és a családjuk körében még további sok boldog évet kívánt a párnak. A nyugdíjasklub tagjai vacsorával, tortával és egy csokor virággal kedveskedtek a párnak. Bözsike néni azt mondta, az elmúlt hatvan évben volt jó és rossz is, de kitartottak egymás mellett.

A polgármester is köszöntötte az ünnepelteket Fotó: Beküldött

– Mikor fiatalok voltunk, akkor volt a legjobb. Mindketten sokat dolgoztunk, én a tsz-ben, a férjem meg a bányában, de mindenünk meglett. Egy fiunk született, és már két unokánk is van – mesélték az ünnepeltek.

Megtudtuk, a jubiláló házasok több mint két évtizede aktív tagjai a településen működő nyugdíjasklubnak, több rendezvényen és fellépésen is szerepeltek. Bözsike néni tagja volt a daloskörnek, de más közösségi munkában is lehetett rájuk számítani. A gyémántlakodalmon csaknem félszázan ünnepelték őket.

H. É.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában