ECSÉD

2017.09.11. 19:43

Különös esküvő: motorral mentek az anyakönyvvezetőhöz

A település hétvégéjét rövid időre több ezer lóerő hangja verte fel. Gorda Éva és Gyenes László különös módon kötöttek házasságot.

T. O.

A település hétvégéjét rövid időre több ezer lóerő hangja verte fel. Gorda Éva és Gyenes László különös módon kötöttek házasságot; mivel gyermekkoruk óta motoroznak mindketten, természetes volt számukra, hogy motorkerékpárjukkal menjenek az anyakönyvvezetőhöz is. Több mint félszáz kétkerekűn dübörgött végig a falu utcáin az esküvői menet, amelynek élén a menyasszony, mögötte pedig a leendő férj haladt, s őket követte a barátokból álló násznép.

A boldogító igen után egy motoron utaznak... Fotó: H. Szabó Sándor

A felvonulásnak sok nézője akadt. A fiatalok elmondták, hogy motoros túrákon ismerkedtek meg egymással, s ebből alakult ki közöttük a szerelem. Együtt barangolták be két keréken a Kárpát-medencét, számos ismerősre, barátra tettet szert, akikkel most együtt lagziztak Ecséden. A hatvaniak is jelen voltak Juhász Gábornak, a Hatvani Motoros Egyesület elnökének vezetésével, hogy kifejezzék jókívánságaikat. Igaz, ezúttal csak üdítőitallal koccinthattak az ifjú pár egészségére, de megígérték, hogy leteszik gépeiket, s nem marad el a hagyományos áldomás sem...

T. O.

Címkék#Ecséd

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában