heves megye

2017.09.24. 11:17

Természetismereti vetélkedőt hirdetnek

Természetismereti vetélkedőt hirdet a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság (BNPI) természetismereti és oktatási osztálya általános iskolák felső tagozatos diákjainak.

V. M.

A megméretés nyolc fordulóját havonta, szeptembertől májusig jelentetik meg a BNPI honlapján, minden alkalommal más témával.

Az eredményeket júniusban hirdetik ki, a vetélkedősorozat első három helyezettjét díjazzák. A díjak között szerepel kedvezményes részvételi díj a BNPI nyári, napközis Túramanó Táborába, ingyenes szálláslehetőség a nemzeti park erdei iskolájában, belépők látogatóhelyekre, természetismereti kiadványok.

A szeptemberi téma a negyvenéves BNPI. A feladatsor a honlapjukon elérhető. A kitöltött példányokat az [email protected] vagy a park címére – 3304 Eger, Sánc u. 6. – küldhetik az érdeklődők. A szervezők kérik a jelentkezőket, hogy a borítékra írják rá: természetismereti vetélkedő. A feladatlapon fel kell tüntetni a tanuló nevét, életkorát, iskoláját, osztályát. Az első forduló feladatainak beküldési határideje október 9.

V. M.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában