Bükkszék

2017.10.05. 15:31

Vidám családi napot rendeztek

Az idei program látványos lovas felvonulással kezdődött a falu központjából az ifjúsági táborig.

B. K.

Bükkszék Remek ­hangulatú családi napot szerveztek a napokban a településen egy helyi­ vállalkozó kezdeményezésére. Zagyva Benjámintól megtudtuk, a környékbeli hagyományőrző napok adták az ötletet ahhoz, hogy mostantól Bükkszéken is legyen ­évente olyan rendezvény, amelyen feleleveníthetik a község múltját, s szórakozni hívják a szomszédos községek ­lakóit. Az idei program látványos lovas felvonulással kezdődött a falu központjából az ifjúsági táborig.

A program a lovasok felvonulásával kezdődött Fotó: Beküldött

Ezt követően hagyományőrző csoportok szórakoztatták a közönséget, a gyermekeknek pedig mindenféle játékos programot szerveztek.

Délben marha- és sertéspörkölttel, kemencében sült túrós lepénnyel kínálták a résztvevőket, majd folytatódott a mulatság, amelyet tombolasorsolás követett értékes nyereményekkel. Este hat órától Nótár Mary gondoskodott a fergeteges hangulatról. A vendégek hajnalig mulattak, táncoltak.

Zagyva Benjámin azt is közölte, hogy jó tapasztalatokon felbuzdulva jövőre is megrendezik a programot, de lehetőség szerint valamelyik nyári hónapban.

B. K.

Címkék#Bükkszék

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában