feldebrő

2017.11.14. 19:59

Kilenc percig tartó halálközeli élményéről mesélt

Putnoki Tibor betegsége okán került kórházba, és ott egy kilenc percig tartó halálközeli élményt élt át – egyebek között erről is beszámolt a feldebrői könyvtárban tartott előadásában a minap.

J. H.

– Tibor elmondta, hogy a klinikai halál állapotában eltöltött idő, és a tapasztaltak gyökeresen megváltoztatták, és egész életre szóló motivációt adtak számára a történtek – mesélte a könyvtár munkatársa, Vadásziné Varga Éva.

Megtudhattuk tőle azt is, hogy Tibor feleségével létrehozott egy alapítványt, s elindultak – ahogy ők nevezik – a cselekvő szeretet útján.

Putnoki Tibor már több mint hétszáz előadást tartott. Ezúttal a feldebrőiekkel osztotta meg történetét Fotó: beküldött

– A Szeretet Fénye Közhasznú Alapítvány azt a feladatot tűzte ki célul, hogy saját példán keresztül mutassa be, hogy az ember a szeretetre, a boldogságra lett teremtve, és képes ennek megfelelően élni. Nem kell hozzá különleges tudás vagy képzettség: a szeretet mindannyiunké és minden átélt helyzetben lehetőségünk van megélni azt – adta tovább az esten elhangzottakat Vadásziné Varga Éva.

Kiemelte: Putnoki Tibor országunkban és külföldön több mint hétszáz előadást tartott már, ahol több ezer emberrel osztotta meg halálközeli élményét.

Ajánlóképünk illusztráció, Fotó: Shutterstock

J. H.

Címkék#Feldebrő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában