noszvaj

2018.02.05. 15:22

Egy hétvége a szerelem jegyében

Különleges programsorozattal várják a szerelmeseket február 9-én és 10-én Noszvajon, „Szere­lemhétvégét” rendeznek.

Süli K.

A párokról szól a hétvége Noszvajon Fotó: Berán Dániel

A község erre­ a két napra a szerelem falujává változik, minden helyszín és program a szerelmet és a szeretetet hirdeti majd.

A párokról szól a hétvége Noszvajon Fotó: Berán Dániel

A rendezvénysorozat pénteken délután három órakor jegygyűrű-kovácsolási lehetőséggel veszi kezdetét, de lesz Mámoros éjszaka címmel borkóstolási lehetőség, valamint délután öt órakor egy rendhagyó kiállítás is nyílik. Utóbbi program az Esküvők Noszvajon 1918–2018 címet viseli, és az elmúlt száz év helyi esküvőit eleveníti majd fel.

Szombaton szintén ­elérhető lesz a jegygyűrű-kovácsolás, de lesz szerelmes kézműves-foglalkozás, pajzán Meseút, és a faluban egész nap közlekedik majd a Szerelemjárat is. A programsorozat szombaton este Valentin-bállal zárul, amelyet a község iskolájában rendeznek meg.

A kastélyban is várják a párokat

A De la Motte-kastélyban is számos programmal várják majd az érdeklődőket, itt lesz megtekinthető az Esküvők Noszvajon 1918–2018 című tárlat, egészen május 9-ig, valamint egynapos esküvőre is várják majd az érdeklődőket. A szertartás tökéletes lehetőséget biztosít lánykérésre, vagy évfordulók megünneplésére.

Címkék#Noszvaj

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában