Gyöngyös

2018.02.06. 13:45

Könnyeivel küszködve tett fontos bejelentést Hiesz György

Gyöngyös polgármestere kedden tartott sajtótájékoztatót.

Hliva Éva

Hiesz György Gyöngyös polgármestere kedden jelentette be sajtótájékoztató keretében, hogy visszalépett az országgyűlési képviselői jelöléstől, nem indul a körzetben.

A város első embere könnyeivel küszködve jelentette be: kilép az MSZP-ből is.

– Mikor elvállaltam a felkérést a jelölésre és most is, amikor visszalépek akkor is azt mondtam, hogy nekem csak egy fontos van, a város szolgálata, ennek a hivatásnak a maximális ellátása és így talán sokkal többet tudok Gyöngyösnek tenni, szolgálni azzal, hogy ezt a kampányt most nem csinálom végig.

A helyi MSZP egykori alapító tagja meghatottan jelentette be, hogy elhagyja pártját és függetlenként folytatja tovább a munkáját, majd a jövő évi polgármesteri választásokon is így szeretné a város érdekeit tovább vinni.

– Én azt a megkezdett munkát szeretném folytatni, amelyet az elmúlt években is próbáltam végigvinni és nagyon remélem, hogy a csapatban nem lesz változás, de egy korszak lezárult, hosszú idő volt, sok mindennek az elindítója voltam, de van egy határ amit már az ember nem akar átlépni, úgyhogy én maradok a megkezdett munka mellett és úgy gondolom csak Gyöngyös számít – fogalmazott Hiesz György.

Fotó: Czímer Tamás

Címkék#gyöngyös
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában