felsőtárkány

2018.05.30. 15:53

Megújult bölcsiben a legkisebbek

Egyre több kisgyermek születik Felsőtárkányban.

Süli K.

Teljesen megújult a korábbi Székely iskola épülete Fotó: Berán Dániel

Szebb, energiatakarékosabb épületben fogadják majd a felsőtárkányi bölcsődés gyermekeket a következő tanévben, egy pályázati beruházásnak köszönhetően. A településen szerdán mutatták be a megszépült, korábbi családi napközi épületét, amely huszonnégymillió forintból újult meg

Megtörtént egyebek között az épület külső hőszigetelése, a nyílászárók cseréje, átalakították a fűtési rendszert, és a belső világítótesteket is lecserélték energiatakarékos LED-es lámpákra. Egy szép udvart is kialakítottak, amelyen még kültéri játékokat és egy árnyékolót is elhelyeznek.

Teljesen megújult a korábbi Székely iskola épülete Fotó: Berán Dániel

Juhász Attila Simon településvezető elárulta, büszke rá, hogy egyre több kisgyermek születik a községben, ez is indokolta az összesen tizennégy férőhelyes bölcsőde kialakítását, a jövőben pedig az óvodát is bővíteniük fogják, mert szeptembertől új csoportot kell indítaniuk a magas létszám miatt. Aláhúzta, arra törekednek, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítsák a településen élőknek, a fejlesztések ezt célozzák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában