kerecsend

2018.07.13. 18:22

Kis zsonglőrökké váltak a táborban

Véget ért a Világítani fogok önkéntes csoport által szervezett roma tábor Kerecsenden.

Fotó: B. K.

Egy hét alatt számos programot szerveztek a helyi gyerekeknek az ország minden pontjáról érkezett egyetemisták, főiskolások, ifjúsági segítők. Az idén színész, zsonglőr, drámapedagógus is ott volt a közöttük, akik segítettek A kis zsonglőr című darab színre vitelében. A táborozó gyerekek az elmúlt napokban öt csoportban készültek a péntek délutáni bemutatóra. Díszleteket, zenei aláfestést varázsoltak és természetesen minden nap szorgalmasan próbáltak.

Pénteken délután zsúfolásig megtelt a volt téesz-iroda a fellépőkkel, az őket felkészítő fiatalokkal, s a kis színészek családtagjaival. A produkciót hangos tapssal jutalmazta a közönség.

Remek hangulatban zárult a roma tábor Fotó: B. K.

A gyerekeknek fánkpartival zárult a táborozás, az önkéntesek pedig értékelték az egy hét tapasztalatait. Abban mindenki egyetértett, hogy folytatni kell a közös munkát, s minél több alkalmat teremteni az együttlétre, a közös élmények megélésére, egymás megismerésére és elfogadására.

Címkék#kerecsend

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában