segítség

2018.09.28. 15:33

A gyöngyöshalászi gyár dolgozói segítettek

A gyöngyöshalászi gyár dolgozói segítettek az árvízkárosultaknak.

M. H.

Az állam történetének egyik legnagyobb árvize sújtott le Fotó: beküldött

Az Apollo Tyres európai gyárai adománygyűjtést indítottak az indiai Kerala államban élő kollégáik megsegítésére, akiket az állam történetének egyik legsúlyosabb árvize sújtott nemrég. A gyűjtéshez csatlakozó gyöngyöshalászi gyár kétezer eurós hozzájárulásával együtt az európai apollósok több mint 25 ezer eurót gyűjtöttek a bajbajutottaknak.

A mentési műveletek véget értek, az áradások által érintett több mint egymillió ember megsegítése azonban továbbra is kihívás és feladat. A tartományban található két Apollo-gyár dolgozóit is érintette a katasztrófa, abban is magakadályozva őket, hogy eljussanak a munkahelyükre.

Az állam történetének egyik legnagyobb árvize sújtott le Fotó: beküldött

Az adományok összege elérte a 25 ezer eurót, az Apollo Tyres pedig megduplázta az összeget, így összességében az európaiak 50 ezer eurót juttattak el az indiai kollégáiknak. Emellett Onkar Kanwar, az Apollo Tyres elnöke 20 millió indiai rúpiát adott át a katasztrófa-elhárítási alapot kezelő indiai minisztériumnak, amit általános segítségnyújtásra fognak felhasználni az állam területén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában