heves

2018.10.10. 18:44

Megnyílt a Család- és KarrierPONT

Segítenek a nőknek, hogy még jobban összehangolják a családot, s a munkát.

Sz. K.

Sok száz hölgyet vár a Család és KarrierPONT Fotó: Márkus Attila

Átadták a Család- és KarrierPONT Irodát a Nők a családban és a munkahelyen című projekt keretében. Ezt a Hevesi Közös Önkormányzati Hivatal házasságkötő termében jelentettek be szerdán. Az önkormányzat és konzorciumi partnere a Mindennapok Női Szemmel Egyesület (NőiSzem) sikeresen pályázott a felhívásra.

A projekt céljának megfelelően a városháza épületében Család- és KarrierPONT-ot hoztak létre, amelynek az elsődleges célja, hogy a helységben és a térségében kialakuljon egy olyan központ, amely a helyi megoldásokra, valamint együttműködésekre alapozva megkönnyíti az atipikus munkavállalást és a munkaerő-piaci szempontból hátrányos helyzetű nők munkaerő-piacra történő gyorsabb visszatérését.

Sok száz hölgyet vár a Család és KarrierPONT Fotó: Márkus Attila

Sveiczer Sándor polgármester kijelentette, Hevesen támogatják a családalapítást. Szabó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője úgy fogalmazott, a céljuk: helyben segítséget adva megteremteni annak a lehetőségét, hogy dolgozni tudjanak az édesanyák, s közel legyenek a gyermekekhez és a családjukhoz.

Címkék#Heves

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában