itt a tél

2018.11.28. 15:33

Hétvégén nyit a műjégpálya Egerben

Szombaton megnyílik az Érsekkertben a fedett műjégpálya.

M. H.

Forrás: Shutterstock

– Terveink szerint február végéig várjuk az érdeklődőket – mondta tegnap a helyszínen Habis László, a város polgármester.

Martonné Adler Ildikó, alpolgármester hozzátette, e lehetőség gazdagítja Eger sportkínálatát, valamint hozzájárulnak a gyermekek mindennapi testnevelésórájához is.

– A tanítási napokon 8 és 14 óra között az egri óvodai és iskolai csoportok részére ingyenes lesz a belépés és a korcsolyakölcsönzés is – fejtette ki.

Elhangzott, ugyanezen időpontban az egri lakcímmel rendelkezők számára is díjmentes lesz a belépés. Kovács Géza, az Egri Városi Sportiskola igazgatója elmondta, a 800 négyzetméteres pálya kialakításában rengeteg segítséget kaptak a városvezetéstől. A pálya használata mellett lehetőség nyílik korcsolyabérlésre, -köszörülésre, lesz büfé és melegedő sátor is.

Szavai szerint legutóbb az Érsekkertben felállított műjégpálya húszezer látogatót fogadott, és arra törekszenek, hogy idén is ilyen népszerű legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában