hatvan

2018.12.29. 07:00

Leukémiás kisfiún segítettek a rockerek

Nagybeteg kisfiú megsegítésére szerveztek koncertet a Hatvan környékbeli rockzenészek.

HEOL

A Treff zenekar Fotó: Facebook

Drámai hangvételű videóüzenetben fordult a közvéleményhez Szegedi Zoli, a Treff zenekar basszusgitárosa. Felhívását több százan osztották meg, a megtekintések száma elérheti a húszezret – számoltunk be róla portálunkon októberben.

– Nem egy vidám történet, amiről beszámolok, ezért kérem a figyelmet – kezdte mondandóját a környékszerte népszerű muzsikus. – Nekem is van két szép gyerekem, akikkel együtt éljük meg a mindennapok örömeit, és sajnálkozva tapasztaljuk, ez nem mindenkinek adatik meg. Sajnos, utóbbi tanúi lehetünk egy hatvani családnál is, ahol egy kisfiú, Roland, két éve küzd a leukémiával. Mostanra a gyógykezelés nyomán elfogyott a pénzük, s végső elkeseredettségükben a nyilvánossághoz fordultak segítségért.

Szegedi Zoli szerint, akinek van gyermeke, az elképzelheti, mekkora a baj, hiszen már egy hőemelkedés is pánikot okoz a hozzátartozók körében. Ezért gondolta azt, hogy – miként korábban számos alkalommal – a rockerek is segíthetnének. Elképzeléseit megosztotta Speck Jánossal, a Treff zenekarvezetőjével, s nekiláttak a segélykoncert megszervezésének. Az önkormányzat október 20-ára, szombatra odaadta a Dalit, ahová 15 órától várták a segíteni szándékozókat.

A Treff zenekar Fotó: Facebook

A koncerten a HCHC, a Chromofuck, a Shepherd, a Purga, a SZEBB, az Elloco, a Treff, a Holtidő, az Anonymus60, a Bloodtech és az Ethna zenekar, s a Dalvarázs kórus lépett fel.

Címkék#hatvan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában