jégdiszkó

2019.01.08. 11:02

Mindennap várja a gyöngyösi jégpálya a korcsolyázókat

Idén is töretlen a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrandon működő városi jégpálya népszerűsége – tájékoztatta lapunkat a strandot üzemeltető Sportfólió Kft. kommunikációs menedzsere.

H. É.

A jégpályán az idei szezonban is számos programot szerveznek

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

Bikádi Zsanett elmondta, legutóbb a lézershow-val egybekötött jégdiszkón volt telt ház, de folyamatos a pálya kihasználtsága.

– Délelőttönként az iskolásoknak biztosítunk lehetőséget a sportolásra, hiszen a mindennapi testnevelési órák itteni megtartása igen közkedvelt, de nagyon szeretik a fiatalok a szombati jégdiszkókat is. Gyakran érkeznek hozzánk családok, és akadnak olyanok is, akik itt szeretnék megtanulni a korcsolyázást, ám ezt előre egyeztetni kell – hívta fel a figyelmet.

A jégpályán az idei szezonban is számos programot szerveznek
Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

Hozzátette azt is, ahogy azt az előző években megszokhatták a látogatók, ebben a szezonban is lehet korcsolyákat kölcsönözni. Az idén pedig már ötödik éve, hogy a helyieknek lehetőségük van e szolgáltatást igénybe venni és harmadik éve, hogy a strandon kiépített pályán várják a téli sport szerel­meseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában