eger

2019.02.10. 16:31

Hagyományos diákbált rendeztek a Forrásban

Jótékony célú becsületkasszás büfé a rendezvényen.

Sz. K.

A VII. Egri Diákbált rendezték meg a Forrás Gyermek és Ifjúsági Ház színháztermében pénteken este. A Városi Diáktanács (VDT) által szervezett program a résztvevő, középiskolás fiatalok számára az önkormányzat támogatásával színvonalas, alkoholmentes szórakozást kínált.

Mintegy 150 diák szórakozott a városi bálon Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

– November óta szervezte a csapat ezt a hagyományos rendezvényt, melynek célja, hogy megmutassák, hogy alkoholfogyasztás, valamint tudatmódosító szerek használata nélkül is jól érezhetik magukat a tanulók – tájékoztatta a Heolt a VDT elnöksége.

Az est egy nyitótánccal indult, Habis László polgármester, s Novák György, a VDT elnökének beszédét követően. A hangulatról a Csapnivaló Zenekar és DJ gondoskodott. Az idei bálon megközelítőleg százötvenen vettek részt, praktikus ötlet volt a szelfi fal, ahol a fotózkodók azonnal kézhez kaphatták a róluk készült képeket. Továbbá a vendégek rendelkezésére állt a becsületkasszás büfé is, a befolyt összeget pedig a Bíró családnak – akiknek porig égett a háza Szarvaskő határában – ajánlották fel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában