Arculat

2019.02.06. 10:15

Szavazzon a Felsőváros Csillagai projekt logójáról!

A pályázati tervek között a közösségépítést célzó, újszerű kezdeményezések, színes programok szerepelnek, s a gyakorlati megvalósítás hamarosan indul.

Heol

Eger Önkormányzata a Felsővárosban működő intézményekkel és civil közösségekkel együttműködésben sikerrel pályázott egy olyan, több éves programra, melynek célja, hogy megerősítsük a Felsővárosban élők közötti kapcsolatokat, fejlesszük a városrészt – számolt be portálunknak Zenta László önkormányzati médiareferens.

Számítunk az egriek, különösen a Felsővárosban élők véleményére: február 12-én, éjfélig mindenki kiválaszthatja a mellékelt, három lehetőség közül, hogy szerinte melyik logóból induljon ki az a teljes arculat, mellyel a következő időszakban a köztereken, kiadványokban és hirdetési felületeken is megjelenítjük a nagyszabású, „Felsőváros Csillagai” programot.

A program arculata a gyakorlatban egyúttal magát a Felsővárost is jelképezi majd, hiszen lépten-nyomon találkozni fogunk vele. A kiválasztott logo és a hozzá kapcsolódó grafikai megoldások jelzik majd, hogy egy-egy esemény, rendszeres program, akció, vagy rendezvény a „Felsőváros Csillagai” projekt keretében valósul meg, Eger Önkormányzata, a városi intézmények és számos, a Felsővárosban tevékenykedő civil partner összefogásával.

Itt lehet szavazni.

Röviden a projektről:

A „Felsőváros Csillagai” elnevezésű projekt átfogó célja, hogy teret engedve a helyi civil szerveződéseknek, aktivizálja a lakótelepen élőket, abban a reményben, hogy a jövőben nemcsak lakásuk, de házuk és lakótelepük tulajdonosának is érezzék magukat. Fontos cél továbbá az egri Felsőváros közösségi kezdeményező- és cselekvőképességének fejlesztése, a közösségi szerepvállalás erősítése. A program fókuszában áll a generációk közötti kapcsolatok erősítése, a közösségi aktivitás növelése és a felsővárosi közterületek állapotának javítása. Emellett – belföldi és külföldi jó gyakorlatok tanulmányozását követően – a közösségi tervezéshez kapcsolódó együttműködéseket kívánunk kialakítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában