Adakozás

2019.04.16. 10:39

Ismét szerveznek jótékonysági vásárt Egerben

A SZETA Egri Alapítványa április 20-án, szombaton, adománygyűjtő jótékonysági vásárt szervez az egri Agria Park Bevásárlóközpont földszintjén, a mozgólépcső előtt.

B. K.

Délelőtt tíz és este hét óra között várnak minden érdeklődőt, akik különböző kézműves termékek, húsvéti ajándékok, díszpárnák, kerámiák, könyvek, játékok és sok-sok más érdekes tárgy közül válogathatnak.

Bárki támogathat egy nemes ügyet Fotó: beküldött

Immár hagyomány, hogy a nagyobb ünnepek előtt a szervezet önkéntesei a többnyire saját készítésű, illetve adományba kapott ajándék- és használati tárgyakat kedvezményes áron kínálják azoknak, akik szeretnének támogatni egy nemes ügyet. A jótékonysági akció teljes bevételét hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok tanulássegítésére, kulturális és szabadidős programjaik megvalósítására fordítják.

A szervezet egyébként a napokban a Béke utca 60. alatti közösségi házban, a romák világnapja alkalmából baráti összejövetelt tartott, játékokkal, roma konyhával, zenés, táncos programmal. Elhangzott, a romáknak közös nyelvük, kultúrájuk, történelmük van, és ezt 1971 óta sok roma közösség megünnepli a világ minden táján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában