Kikapcsolódás

2019.05.27. 15:24

Noszvajra a stílusos vidéki éttermek, Egerszalókra a jóféle borok csalogattak

P. E.

Sem éhesen, sem szomjasan nem maradt senki, aki Eger környékén választott gasztronómiai programot a hétvégén. Noszvajon immár hatodik alkalommal piknikeztek szezonnyitó gyanánt. Esőisten elkerülte a rendezvényt, melyen ezren vettek részt, és főleg törzsvendégek érkeztek. Egerből, a fővárosból, sőt az Alföldről is felkeresték őket – tudtuk meg a Nomád Hotel & Glamping tulajdonosától, Balogh Barbarától.

Az ínyencek nem hagyhatták ki a rendezvényt, mivel a Stílusos Vidéki Éttermiség, a SVÉT gárdája adta a menüt. Egy lépést sem kellett tenni, és felsorakoztak a SVÉT tagjai: többek közt a szigetmonostori Rosinante, az encsi Anyukám mondta, a hosszúhetényi Almalomb vagy épp az egri Macok. Tiszteletbeli vidékinek fogadták, s meghívták a budapesti Babkát is.

Azok sem csalódtak, akik Egerszalókot választották, és a St. Andrea Szőlőbirtokon, Lőrincz Györgyéknél töltötték a szombatot, ahol szintén felhőtlen volt a hangulat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában