eger

2019.06.21. 20:56

A gyakorlóiskola végzősei is elbúcsúztak

Facsemetét ültettek az elköszönő fiatalok.

M. H.

Nem minden nyolcadikos köszönt el, többen itt tanulnak tovább Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Ballagással egybekötött tanévzáró ünnepséget rendezett pénteken az Eszterházy Károly Egyetem gyakorlóiskolája. Scheili Zsolt nyolcadikosai köszöntek el az iskolától, bár elhangzott, sok diák gimnáziumi évét is e falak közt tölti majd. Vinczéné Sós Tünde, a Barkóczi utcai általános iskolai igazgatóhelyettese hozzátette, várnak mindenkit vissza.

A végzősök nevében Berecz Kamilla intett búcsút, majd a hagyományos szalagfelkötés következett. Az eseményen átadták a nevelőtestületi dicséreteket, két tanuló kiváló sportoló címet vehetett át, két fiatal pedig oklevelet kapott. Az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorlóiskolájáért Emlékérem bronz fokozatát a végzősök közül Berecz Kamilla nyerte el, aki rendkívüli szorgalommal nyolc éven keresztül végig kitűnő tanulmányi eredményt ért el, ezen felül minden egyes esztendőben több tantárgyi dicséretet kapott.

Nem minden nyolcadikos köszönt el, többen itt tanulnak tovább Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

A tanévzárót verses-zenés műsor zárta, majd az ünnepség végén lehetőség nyílt megtekinteni azt a facsemetét, melyet a búcsúzó nyolcadikosok ültettek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában