Hevesi Vágta

2019.06.13. 11:23

Idén is színes programsorozattal vár mindenkit a Hevesi Vágta

Június 15-én a Kasper Lovastanyán állnak rajthoz a lovasok, hogy megmérkőzzenek a Hevesi Vágta futamain.

Heol

A futamok között lovasbemutatók, ügyességi versenyszámok, fogathajtó verseny szórakoztatta a közönséget Fotó: Jakab Tibor/Hevesi Hírportál

A kishuszárokról is megméretettnek és nyeregbe szállnak a Kishuszár Vágtán. Idén immár harmadik alkalommal változik át az alatkai lovasbázis a Hevesi Vágta versenypályájává. Mint eddig minden alkalommal, most is színes program kavalkád várja a látogatókat, természetesen a lovakkal a főszerepben.

A nap fogathajtó versennyel indul, majd lesz huszár bemutató, szabadidomítás, puszta-ötös bemutató, hagyományőrző csikós bemutató, a Győri Ördöglovasok műsora, valamint lovas-zenés mesejáték is. Rajthoz állnak a Hevesi Vágta és Kishuszár Vágta versenyzői is, hogy megküzdjenek a budapesti indulás jogáért.

Az egész napos programok között lesz többek között népművészeti vásár, népzenei koncertek, népi játékok, pónilovaglás és kézműves foglalkozások. A rendezvény ingyenesen látogatható, valamint a rendezvény helyszínére óránként ingyenes buszjárat indul a hevesi városháza elől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában