Víz a vezetékekbe, vér az erekbe

2019.06.12. 13:24

Parádon kötött együttműködést a vízmű és a Vöröskereszt

Heves Megyében is megszületett az együttműködési megállapodás az Északmagyarországi Regionális Vízművek (ÉRV Zrt) és a Magyar Vöröskereszt Heves Megyei Szervezete között, amely a Mi ÉRV-ünk a családunk, munkahelyünk elnevezésű családbarát munkahely pályázat egyik kiemelt projektje.

B. K.

Az erről szóló dokumentumot szerdán délelőtt a parádi polgármesteri hivatalban írta alá Lőrinc Ákos, az ÉRV Zrt vezérigazgatója, és Gortva József, a Vöröskereszt Heves Megyei Szervezetének igazgatója.

Az esemény házigazdája, Mudriczky József polgármester örömét fejezte ki, hogy az együttműködést a gyógyhely minősítést élvező településen rögzítették, ahol évek óta a gyógyturizmus fejlesztésére koncentrálnak. Gortva József azt hangsúlyozta, hogy Borsod és Nógrád megyében már évek óta példaértékű a cég és a szervezet közös munkája, így mérföldkőnek számít, hogy mostantól e körbe Heves megye is beletartozik.

Fotó: beküldött

Lőrinc Ákos arról szólt, hogy a víz az élet létfontosságú eleme, míg a vér nélkülözhetetlen a gyógyuláshoz. Miután a társaság 1200 alkalmazottja egy nagy családot alkot, keresték azokat a partnereket, akikkel a társadalmi felelősségvállalás mentén együtt tervezhetnek és tehetnek a segítségre szoruló emberekért, legyen szó véradásról, célzott adományok gyűjtéséről, azok igazságos elosztásáról. Erre kitűnő partnernek bizonyul a nagy múltú Vöröskereszt.

Az ünnepélyes aktus önkéntes véradással is társult, amelyen szép számmal vettek részt a parádiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában