garantált nyeremény

2019.06.15. 08:56

Szín5ös: Keressük a megye kitűnő tanulóit!

Arra biztatjuk a színötös tanulókat, hogy jelentkezzenek játékunkra! A kiváló teljesítményt nyújtó diákot ajándékban részesítünk.

Heol

A Heves Megyei Hírlap idén is meghirdeti a Színötös akciót: bemutatjuk azokat a Heves megyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették az évet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra.

Arra biztatunk tehát mindenkit, hogy egy űrlap kitöltésével és beküldésével csatlakozzanak a színötösök csapatához! Jelentkezéseket az alsó tagozatos szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

A jelentkezési határidő 2019. július 5.

A beérkező és a feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező gyerekek fotóit és adatait a Heves Megyei Hírlapban és a heol.hu-n közöljük.

Minden színötös tanuló nyereménye 1 db belépőjegy a demjéni Termálfürdőbe. A nyeremények július 5-ét követő 1 hónapon belül vehetők át a kiadóban. Jelentkezés és további részletek ITT.

Tavaly is sokan jelentkeztek a felhívásunkra, remélhetőleg idén még többen értek el ilyen szép eredményeket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában