elismerés

2019.06.18. 14:59

Városmarketingben is élen jár Eger

Összefogás, együttgondolkodás gyümölcse a siker.

Süli K.

Gay Krisztina és Habis László a Városmarketing Nagykövete elismeréssel Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Tíz Városmarketing Gyémánt Díjat, és a Városmarketing Nagykövete elismerést is megnyerte Eger a Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett Országos Városmarketing Díj átadóján. A sikerről kedden sajtótájékoztatón számoltak be a megyeszékhelyen, ahol Habis László polgármester úgy fogalmazott, az összefogás, az együttgondolkodás gyümölcse a kimagasló siker.

Gay Krisztina és Habis László a Városmarketing Nagykövete elismeréssel Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Gay Krisztina, a pályázatokat benyújtó Média Eger Kft. ügyvezetője hozzátette, az Országos Városmarketing Díj célja, hogy felhívja a figyelmet a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és intenzívebbé váló marketingtevékenységre. A megmérettetés keretében a megyeszékhely 2017-ben pályázott először, az Eger Advent rendezvénysorozattal, amely meg is nyerte a díjat, tavaly három pályázattal három elismerést nyertek, most pedig mind a tíz benyújtott pályázatot díjazták, és a legtöbb pályázatot beadott településként Eger a Városmarketing Nagykövete elismerést is megkapta. Hangsúlyozta, a cél az, hogy jövőre a Marketing Fővárosa elismerést is kiérdemelje a város.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában