NYITOK

2019.07.23. 21:11

A munkaerőpiaci kompetenciákat fejlesztik Egerben

A hálózat országszerte 52 helyszínen, köztük Egerben is tart képzést, egyebek között idegennyelv, informatika, kiskereskedelem, turizmus témakörben.

S. S.

A résztvevők a polgármestert hallgatják

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Nemes Róbert

Egy európai uniós program keretében húszórás, ingyenes képzéseket nyújt magánszemélyeknek, illetve igény szerint a középvállalkozásoknál a Szövetség az Életen Át Tartó Tanulásért elnevezésű szervezet – derült ki azon a kedd délutáni workshopon, amit a Tanulási Központban rendeztek.

A résztvevők a polgármestert hallgatják Fotó: Nemes Róbert / Heves Megyei Hírlap

A NYITOK hálózat a munkaerőpiaci kompetenciák fejlesztéséért című projekt keretében országszerte 52 helyszínen, köztük Egerben is tart képzést, egyebek között idegennyelv, informatika, kiskereskedelem, turizmus témakörben. Magát a projektet Papp Viktor, a NYITOK program szakmai koordinátora mutatta be a résztvevőknek.

– Számomra ez a program azért rendkívül meggyőző, mert képes személyre, szervezetre szabottan modult adni annak érdekében, hogy kis- és középvállalatok, de akár önkormányzat vagy más szervezet is célra orientáltan szervezhessen oktatást, fogalmazhasson meg továbbképzési igényt, vagy kompetenciafejlesztő programot valósíthasson meg – fogalmazott a rendezvényt köszöntő Habis László, a város polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában