Muzsikusok estje

2019.07.12. 10:59

Festői környezetben muzsikáltak a bodonyi kilátónál

Nyolcadik alkalommal rendezték meg a településen a Muzsikusok Estjét a festő szépségű Panoráma Kilátónál, azaz a Kopasz hegy tetején.

B. K.

A hangulatos szabadtéri esten a korábbi évekhez hasonlóan helyi és környékbeli tehetségek énekeltek, zenéltek, táncoltak. A szervezést idén idén is a Kenderszer Közhasznú Egyesület a Közösségekért vállalta, az eseményt pedig a Bodonyhoz kötődő vállalkozók támogatták.

Az időjárás is kedvezett a muzsikus estnek, hiszen kellemes nyári melegben gyönyörködhettek a fellépők produkciójában, miközben a különleges színpad hátteréül a Mátra hegyvonulata szolgált. A Bodonyhoz kötődő tehetségek közel két órás műsort adtak. Felléptek a parádi Hagyományőrzők,a Palócka Néptáncegyüttes, a helyi kántor, Turcsányi László, Dávid Laura, Tóth Bence, Fejes Botond Márton, Vlajk Gabriella, Farkas István, Farkas Emese, Juhász Krisztián, Czirók Tamás és táncos párja, valamint a helyi Kenderszer Kamara Néptáncegyüttes. A színvonalas műsort élő zenés bál követte Bartus Áronnal és Salamon Miklóssal- tudtuk meg Kovács Szilviától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában