felavatás

2019.07.09. 16:36

Új sportöltözőt kaptak a gyöngyöspatai futballisták

A felújított épület új tetőt is kapott, korszerűbbek immár a körülmények.

H. É.

Szabó Róbert közgyűlési elnök a megnyitón. Beküldött fotó

Fotó: ZoltanFarago V

A fiatal sportolók ma már egy megújult öltözőben, modernebb körülmények között készülhetnek a mérkőzésekre, ugyanis a napokban átadták a város felújított sportöltözőjét, tájékoztatta lapunkat Hevér Lászlóné. A polgármester elmondta, játékos vetélkedők, sportbemutatók és helyi tehetségek fellépése mellett főzőverseny, fotó-, hímző- és festménykiállítás is várta a látogatókat a napokban megrendezett városi juniálison. Ugyanakkor avatták fel ünnepélyes keretek közt a sportot szolgáló új épületüket is.

– Örömteli dolog, hogy mára újra van futballcsapata a városunknak. A 2014-ben alakult oktatási, kulturális és sportbizottságnak az egyik első és legfontosabb célkitűzése volt a városi sportélet fejlesztése – tudatta.

Szabó Róbert közgyűlési elnök a megnyitón. Beküldött fotó

A polgármester hozzátette, hogy az esőveszély miatt korábban elmaradt városi majálist pótolta az idei összejövetel, amelyet a felújított sportöltöző udvarán, illetve a sportpályán rendeztek meg.

Szabó Róbert, a megyei közgyűlés első embere az avatón elmondta, hogy a területfejlesztési források döntnökeként is gyakorta találkozott a város által beadott pályázatokkal. Ez pedig azt jelenti, hogy Pata megragad minden kínálkozó alkalmat a fejlesztésre. Kiemelte, ez a helyi sportfejlesztés is mutatja, hogy az ehhez hasonló kisebb sportcélú beruházások is igen fontosak az egészséges életmódra nevelésben. A polgármester arról is tájékoztatott, hogy tao támogatásból és önerőből a régi öltöző épületét kibővítették, több mosdóhelyiséget is kialakítottak, valamint új tetőt és korszerű nyílászárókat kapott a megszépült épület.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában