reakció

2019.08.26. 18:38

Fidesz-KDNP: komolytalan az ellenzéki összefogás Heves megyében

Komolytalan az ellenzéki pártok összefogása Heves megyében, amely semmi egyéb, mint egy politikai akció – reagált a Heves megyei közgyűlés Fidesz-KDNP-s elnökjelöltje az MTI-nek ellenzéki kihívója sajtótájékoztatójára.

MTI

Juhász Attila Simon szerint az együttműködő politikai erők összellenzéki szövetségről beszélnek, pedig az LMP-t kihagyták belőle.

A közös listaállítás célja, hogy a megyei közgyűlésben, vagy akár az érintett településeken megpróbáljanak többséget szerezni, illetve pozíciókhoz jutni, hogy azután onnan támadhassák a Fidesz-KDNP-s többséget, illetve a kormányt – jelentette ki.

- A bevándorláspárti ellenzék ezt minden adandó alkalommal eljátssza – fogalmazott, hozzátéve, hogy a választópolgárok már régóta átlátnak a szitán.

Az ellenzéki szövetség semmiféle „komolyan vehető” programmal nem rendelkezik, egyetlen tételt határozott meg: szemben állnak a Fidesz-KDNP képviselőivel – mondta Juhász Attila Simon.

Mint arról korábban portálunkon már beszámoltunk, Dudás Róbert, az együttműködő pártok megyei közgyűlési elnökjelöltje sajtótájékoztatóján közölte: politikai kultúra- és szemléletváltásra készülnek Heves megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában