játékra fel!

2019.08.29. 20:00

Tudod, hogy mikor mi volt a divat Gyöngyösön? Teszteld stílusérzéked és helyismereted!

A Tündérszépek versenyünkre hangolódva egy újabb érdekességet hoztunk olvasóinknak, ezúttal egy gyöngyösi kvíz formájában.

Heol

Forrás: Fortepan/ Adományozó: Pálinkás Zsolt

Javában tart a jelentkezés a a Tündérszépek versenyünkre. Legutóbb egy híres francia divattervező, Yves Saint Laurent jelmondatának hódolva – „A divat változik, a stílus örök.” – egy videót készítettünk olvasóinknak az elmúlt 100 év divatjáról. Ezt követően pedig egy különlegességgel is készültünk, mégpedig egy kvízzel, amiben bemutattuk az elmúlt évtizedek öltözködési stílusait Egerben.

A megyeszékhely után most arra vagyunk kíváncsiak, ki, mennyire ismeri fel az elmúlt idők divatját Gyöngyösön. Kezdődjön egy kis múltidézés, játékra fel!

 

A Tündérszépek második szériájára továbbra is várjuk a lányok jelentkezését Heves megyéből. A meglévő jelentkezések közül a szerkesztőségi szakmai zsűri hét lányt már ki is választott, akiket biztosan behívunk fotózásra. Az országos szépségversenyre 16-29 éves hölgyek jelentkezését várjuk. Újdonság, hogy ezúttal saját portfólióval is lehet jelentkezni. A megyei fordulóba 30 lány juthat majd be. A legszebbek felkészítőtáborban és showműsorral egybekötött döntőn vesznek majd részt.

Jelentkezni a tunderszepek.hu oldalon lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában