Alumni nap

2019.10.20. 14:40

A színes diplomásokat ünnepelték meg szombaton Egerben

Az ünnepségen ketten, Kisvarsányi Tiborné és Kiss Lászlóné vehetett át rubin diplomát.

M. H.

Az Eszterházy Károly Egyetem egri campusán szombaton tartották a díszoklevél-átadó ünnepséget, amelyen ötven, hatvan, hatvanöt valamint hetven éve az intézményben, illetve jogelődjében végzett hallgatók vehették át díszokleveleiket.

– Hihetetlen élettapasztalat, s fantasztikus élettörténetek ülnek velem itt szemben – szólt a díszoklevelesekhez a rektor, dr Liptai Kálmán. Úgy fogalmazott, az egyetemen tisztán gondolkodnak a múltunkról, a megörökölt értékekről, a jövő fontos kulcsairól. Az ünnepségen ketten, Kisvarsányi Tiborné és Kiss Lászlóné vehetett át rubin diplomát, kilencen vasdiplomát, tízen gyémánt díszoklevelet, hetvenegyen pedig aranydiplomát kaptak, így összesen 92 díszoklevél talált gazdára. Az öregdiákok nevében Somfai Tiborné mondott beszédet, aki azt mondta, felemelő és megtisztelő érzés együtt lenni, ünnepélyes megilletődöttséggel gyűltek össze. Felelevenítette néhány emlékét is, majd az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Iskolájának tanulója énekelt el két dalt az ünnepelteknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában