önkormányzati választások

2019.10.14. 18:41

Habis László: „Köszönök mindenkinek mindent, amit ezért a városért tett”

Lezajlottak az önkormányzati választások vasárnap. Heves megyében a voksolásra jogosultak 51,60 százaléka járult az urnákhoz.

Molnár Helga

Mint arról már korábban beszámoltunk Heves megyében nagy százalékban nem történt polgármesterváltás.

Győzelme után Mirkóczki Ádám telefonon nyilatkozott portálunknak. – Nagyon nagy munka áll mögöttünk, köszönöm a jó Istennek, a családomnak, az összes munkatársamnak, s nem utolsó sorban az egri lakosoknak – fogalmazott Eger új polgármestere, Mirkóczki Ádám. Az Egységben a Városért Egyesület színeiben induló politikus azt mondta, végtelenül büszke a helyiekre.

Nyitrai Zsolt, Eger és térsége országgyűlési képviselője a választás éjszakáján elmondta, a kormánypárt tiszteletben tartja az egriek döntését és bízik benne, hogy az új városvezető folytatja azt az munkát, melynek köszönhetően Habis László eddigi polgármester elérte eredményeit. A politikus köszönetet mondott mindazoknak, akik a Fidesz-KDNP-t támogatták a voksukkal.

Habis László, leköszönő polgármester ugyanitt úgy nyilatkozott, igyekezett szolgálni ezt a várost, olyan szeretettel, ahogyan ő Egert szerette.

– Szeretnék köszönetet mondani a kormánynak azért, hogy az elmúlt kilenc esztendőben időről időre a városfejlesztési javaslatainkat támogató döntéseket hoztak. Úgy érzem, hogy ebben a kampányban én voltam a céltábla, amelyet sikerült eltalálni. Köszönök mindenkinek mindent, amit ezért a városért tett az elmúlt esztendőkben – mondta.

Cikkünk folytatását a Heves Megyei Hírlap keddi számában olvashatják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában