elismerés

2019.10.22. 17:30

Sajtó Nívódíjjal jutalmazta kollégánkat a katasztrófavédelem

Nemzeti ünnepünk, október 23-a alkalmából tartott ünnepi állománygyűlést a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság október 22-án. Az ünnepségen a Sajtó Nívódíjat is átadták.

Heol

Nagy Csaba katasztrófavédelmi sajtószóvivő, Mellik Alexandra,

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Idén immár hatodik éve, hogy a Heves megyei katasztrófavédelem sajtó nívódíjat adományoz a megye legaktívabb újságírójának, aki rendszeresen publikál a katasztrófavédelem munkájáról. A 2019. évben Csontos Ambrus tűzoltó dandártábornok, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, a katasztrófavédelem munkájáról a lakosság folyamatos, pontos és hiteles tájékoztatásáért járó Sajtó Nívódíjat Mellik Alexandrának, a Heol.hu szerkesztőjének adományozta

Nagy Csaba katasztrófavédelmi sajtószóvivő, Mellik Alexandra és Csontos Ambrus tűzoltó dandártábornok Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

A katasztrófavédelem beszámolója alapján hírportálunk rendkívül aktív a szervezetüket illetően, köszönhető ez többek között kollégánknak, aki rendkívül érdeklődő a katasztrófavédelem irányában. Nemcsak a jelentősebb tűzoltói beavatkozásokról, tűzesetekről és balesetekről publikál, hanem folyamatosan tudósít az éppen aktuális veszélyekről, e veszélyek megelőzésének fontosságáról, gyakorlataikról, sportsikereikről, kiemelkedő sportolóikról, valamint a nyár folyamán négy újonnan felszerelt munkatársukkal (Horuczi Tamás, Dorkó Attila, Bárdos Szabolcs és Huszár Dániel) is készített interjút.

Ezen írásokon keresztül a megye lakossága még szélesebb körben ismerheti meg a katasztrófavédelem szervezetét, feladatrendszerét és mindennapi munkáját. Az igazgatóság ezúton is szeretett volna köszönetet mondani a Heol.hu teljes szerkesztőségének is, hiszen – ahogy fogalmaznak – „mindig gyorsak, aktívak, az egész csapat magas színvonalon végzi munkáját.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában