képgaléria

2019.10.05. 16:09

Súlylökésben első, síkfutásban harmadik helyen végzett az egri tűzoltónő

Szép eredményekkel tért haza Kaposvárról a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Heol

Súlylökésben első helyen végzett Istványi Nóra

Forrás: Heves MKI

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, húsz csapat versengett egymással október 3-án Kaposváron az Aréna Sportközpontban, a BM OKF idei Országos Atlétikai Bajnokságán. A rendezvénynek immár tizedik alkalommal volt házigazdája a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Heves megyét tizenhat tűzoltó képviselte a sportversenyen. Ezúttal képgalériát is hoztunk olvasóinknak:

 

A versenyzők férfi és női kategóriában, hat számban mérték össze erejüket: 100, 400 és 1500 méteres síkfutásban, távolugrásban, súlylökésben és gránáthajításban. A leglátványosabb és legemlékezetesebb erőpróbát a két záró szám, a 4x400 méteres férfi és a 4x200 méteres női váltófutás hozta. A versenyen az induló húsz csapat közül az összetettben Heves megye a hetedik helyen végzett.

Súlylökésben első helyen végzett Istványi Nóra Fotó: Heves MKI

Megyénk tűzoltói egymást buzdítva, óriási harcot vívva az idővel és teljesítőképeségük határaival, mindent beleadva vették az akadályokat. A hevesi csapat legeredményesebb versenyzője Istványi Nóra tű. főhadnagy volt, aki súlylökésben az első helyen, 1500 méteres síkfutásban pedig a harmadik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában