SAJTÓ ÉS TANULÁS

2019.11.07. 10:10

Megérkeztek az első SÉTA-cikkek: olvasd el a diákok legjobb írásait!

Sajtó és Tanulás médiaprogramunkban Heves megye négy iskolájának diákjai mutatják meg, hogyan is forgatják a tollat.

Heol

Forrás: Shutterstock

Elrajtolt a Sajtó és Tanulás (SÉTA) programunk, amelyben a jelentkező diákok jobban megismerhetik a média működését, a sajtóműfajokat, miközben ki is próbálhatják magukat tollforgatóként. Egerből a Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium, az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános, Közép-, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet, a Dobó István Gimnázium és az Eventus Középiskola és Szakiskola csatlakoztak hozzánk, hogy együtt sétáljunk.

Az első hét a környezettudatosság, valamint az ehhez kapcsolódó élmények bemutatásáról szólt. A legjobban sikerült írások egy része szerdai Heves Megyei Hírlap 6. oldalán jelent meg, az összes megjelenésre érdemes cikk pedig Sétatér oldalunkon érhető el, az iskolák legjobbjainak cikkeit pedig a Facebook-oldalunkon is megosztjuk. Lájkra fel, oszd meg diáktársaid cikkeit vagy saját írásod, és mutasd meg mindenkinek, hogy hogyan látjátok ti, fiatalok a világot, a program végén pedig az is kiderül, ki érdemli ki az Aranytoll-díjat, és melyik iskola lesz a SÉTA bajnoka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában