eredményhirdetés

2019.11.15. 15:34

Neumann díj: idén a legeredményesebb intézmény az EKE Gyakorló iskola volt

Sz. K.

Fotó: Daniel Beran

Az idén is sok egri, vidéki és megyén kívüli diák jelentkezett a megmérettetésre, az évben a legeredményesebb általános iskola a Neumann versenyeken az Eszterházy Károly Egyetem Gyakorló Általános, Közép, Alapfokú Művészeti Iskola és Pedagógiai Intézet volt.

Sok tanuló jelentkezett idén is a megmérettetésre Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A megszokott matematika, informatika, fizika, angol és német nyelv, magyar nyelv és irodalom tantárgyi versenyek mellett népszerű volt A mi Európánk és a Természettudomány “Csodálatos világunk” című megmérettetés. Közel háromszáz tantárgyi jelentkezést regisztráltak. Az eseményen dr. Sipos Mihály igazgató úgy fogalmazott, intézményük minden évben megkapta a megye legeredményesebb iskolája címet.

– A tanulmányi versenyek legnagyobb eredménye a közös munka, a megmérettetések nagy segítséget adnak az oktató, nevelő tevékenységünk során. A Neumann gimnázium sokféle kínálatot tár az általános iskolások elé – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában