beruházás

2019.12.13. 12:05

Két irányban halad a forgalom péntektől az egri Sas úton

Sajtótájékoztatón jelentették be pénteken, hogy ismét két irányban járható a megyeszékhely fontos összekötő útja, a Sas út.

S. S.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

Mirkóczki Zita alpolgármester jelenlétében Földvári Győző önkormányzati biztos és Kovács Cs. Tamás közgyűlési képviselő mondott rövid beszédet. Mindketten arról szóltak, hogy köszönet illeti a projekt kezdeményezőit, mert Eger hosszú ideje várta és megérdemelte ezt a felújítást.

A projekt részleteit Reichardt Jenő főépítésvezető mutatta be. A terület új útpályát és kétoldali, díszkövezett járdát kapott, ezzel együtt zárt csapadékcsatorna és védett kerékpárút szolgálja az egriek és a városba látogatók közlekedését. A „faltól-falig” megújulás részeként a kapubehajtókat mindkét oldalon az új járda kialakításához illeszkedő módon készítették el. Elhangzott: az eredeti szerződés kiegészítéseként elvégzik a járda és kerékpárút vasúton történő önálló átvezetését. A második ütem megvalósításához rendelkezésre állnak a kiviteli tervek, tart a közbeszerzés előkészítése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában