SÉTA

2019.12.20. 15:34

Véget ért a Hírlap Sajtó és Tanulás programjának őszi fordulója

Tepliczky Csenge az aranytollas.

HEOL

A Séta program nyertesei Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszar Mark

Az egri Dobó István Gimnázium dákja, Tepliczky Csenge nyerte lapunk kiadója, a Mediaworks Hungary Zrt. Sajtó és Tanulás (SÉTA) médiapedagógiai programjának őszi fordulóját. Csütörtökön a Heves Megyei Hírlap szerkesztőségében ő vehette át Kühne Gábor főszerkesztőtől a legjobb írásért járó Aranytoll díjat, valamint a 25 ezer forintos könyvutalványt.

A Séta program nyertesei Fotó: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

Az őszi fordulóban mellette Pogonyi Márton, a Neumann János gimnázium diákja is kiemelkedő teljesítményt nyújtott, övé a második helyezés, a harmadik helyen pedig Kusper Lili, az Eszterházy Károly Egyetem gyakorló gimnáziumának növendéke végzett.

A Heves Megyei Hírlap Sétatér oldala négy héten át válogatott a középiskolás pályázók írásaiból, s ezek a Heol.hu-n is megjelentek. A programban részt vevők közül a Neumann János Gimnázium, Szakgimnázium tanulói bizonyultak a legaktívabbnak, így az iskola nyerte az intézmények közötti versenyt.

A diákokat segítő pedagógusokat is vendégül láttuk a díjátadón. Nekik szintén könyvutalvánnyal köszöntük meg a közreműködést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában