adomány

2020.01.27. 15:24

Új padokban tanulhatnak a kompolti diákok

A Round Table 3-as egri Asztala kiterjedt nemzetközi kapcsolatainak hála új bútorokkal bővült a Kompolt-Nagyúti Általános Iskola.

G. Zs.

A gyerekeknek is tetszenek az új asztalok

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Az egri klub több mint tíz éve szoros baráti kapcsolatot ápol a németországi Ingolstadtban található Round Table Deutchland 96-os Asztallal, akiktől évek óta a ruhaadományok mellett iskolabútorok is érkeznek.

A gyerekeknek is tetszenek az új asztalok Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

– A mostani felajánlás csaknem 70 asztalból és több mint 140 székből áll, melynek nagy része a kompolti iskolába került, de viszünk asztalokat az Egerszalóki Gyermekotthonba, a Pétervásárai Tamási Áron Általános Iskolába és Együtt az úton Alapítványhoz is – erről Dobai Ákos, a Round Table 3-as Asztalelnök beszélt a hétfői sajtótájékoztatón az újonnan berendezett teremben.

Ballagó Zoltán, az Egri Tankerületi Központ igazgatója háláját fejezte ki a Round Table-nek, hogy erre az intézményre esett a választásuk.

– Három tanteremnyi bútort kaptunk, egy alsós és két felső tagozatos osztály berendezését cseréljük ki – tudatta Kollár Tamás, a kompolti iskola igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában