hkik

2020.02.27. 18:17

Elindult a Vállalkozó leszek című képzés Egerben

Mindhárom képzés időpontját rugalmasan alakították ki.

S. S.

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (HKIK) valamint a Nyitok Tanulási Központok Hálózat közös munkájának köszönhetően három különböző típusú, díjmentes vállalkozói képzés kezdődik tavasszal a megyeszékhelyen – hangzott el azon a csütörtöki sajtótájékoztatón, amelyet a Vállalkozó leszek című tanfolyam indulása alkalmából tartottak a HKIK székházában.

File Sándor főtitkár elmondta: több mint egy éve jött létre az együttműködés a Nyitokkal. A kamara saját csatornáin szólította meg a fiatal vállalkozni vágyókat. Tájékoztatóik, felhívásaik nyomán február 27-én a felkészítések el is indultak. Mindhárom oktatás időpontját rugalmasan alakították ki. A program célja, hogy rövid idő alatt nyújtson gyakorlati tudnivalókat és elméleti ismeretanyagot a megyei vállalkozóknak.

Varga Béla, a Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezetője szerint kiváló együttműködés alakult ki a tanulási hálózat és a Heves, valamint Nógrád megyei kamarák között. Időközben Borsod megye is csatlakozott, s ott is lendületet vesz a program. Papp Viktor, a Nyitok Tanulási Központok Hálózat projektmenedzsere részletes tájékoztatót tartott a projektről. Megtudtuk, hogy az országos program három divízióból tevődik össze: 52 tanulási központban – Egerben a Mecset utcában – folyik felkészítés, a mobil divízió feladata a helybe vitt képzés, az e-learningé az azonnal megszerezhető tudás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában