Az év párja 2019

2020.02.27. 20:00

Íme az év álompárja: egri friss házasok nyerték az utónászutat

Tóth Zoltán és felesége, Tóth-Dobos Helga lett fotópályázatunk nyertese, és gazdagodott egy kétszemélyes utónászúttal.

Heol

Különleges utónászúttal gazdagodtak Az év párja játékunk nyertesei

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Február 14-én, a szerelmesek napján hirdettük ki Az év párja versenyünk végeredményét. A Heol.hu játékára a Heves megyei, 2019-ben házasságot kötött szerelmesek jelentkezését vártuk. Az idén meghirdetett versenyünknek is nagy sikere volt a szerelmesek körében, a beérkezett esküvői fotókra a voksolás zárásáig több mint 12 ezer szavazat érkezett. Fotópályázatunk első helyezettje Tóth Zoltán és felesége, Tóth-Dobos Helga lettek 2993 szavazattal. Nyereményük egy kétszemélyes kétéjszakás félpanziós utónászút a Bonvino Wine&Spa szállodában.

Zoltántól megtudtuk: mind a ketten az egri kórház sürgősségi osztályán dolgoznak, és itt ismerkedtek meg öt évvel ezelőtt. A szerelmeseket kérdeztük a lánykérésről is, amiről Helga úgy fogalmazott: titokban történt és nagyon romantikus volt.

Különleges utónászúttal gazdagodtak Az év párja játékunk nyertesei
Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

– Elutaztunk a Mátrába, hogy eltöltsünk egy éjszakát kettesben, amíg édesanyám vigyáz a gyermekünkre – emlékezett. – Mondta Zoli, hogy van a Kékestetőn egy jó étterem, próbáljuk ki. Sajnos felújítás miatt zárva volt, de egy férfi felinvitált minket a kilátóba. Mikor felértünk, Demjén Ferenc egyik szerelemes száma és egy fotós fogadott minket. Egy nagy plakátra pedig ki volt írva, hogy feleségül megyek-e Zolihoz. Természetesen igent mondtam!

A férjtől megtudtuk: az esküvőjük tavaly júniusban volt Cipruson.

– Mivel két évvel ezelőtt született meg a második gyermekünk, felmerült az ötlet: engedjük el a magyarországi nagy lagzit, s menjünk el valamerre csak mi négye, és kössük össze az esküvőt a nyaralással. Felvettük a kapcsolatot egy esküvőszervezővel, aki segített számunkra megtalálni a legalkalmasabb helyet, így esett a választás Ciprusra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában