EKE Cheerleaders

2020.02.18. 11:24

Ismét aranyérmes lett az egri egyetem csapata

A Valentines Cheer Cup-ot február 15-én rendezték meg Győrben, melyen az Eszterházy Károly Egyetem (EKE) cheerleaders csapata három kategóriában is nevezett.

M. H.

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Az EKE Cheerleaders a Senior Freestyle Pom Team Large kategóriában korábban is versenyzett, ahová egy teljesen új koreográfiával készültek, hogy lenyűgözzék a zsűrit. Az egyetem csapatát a Vivace előzte meg, így a dobogó második fokára állhattak. Az EKE Cheerleaders csapatkapitánya, Zaja Barbara elmondta, idén először indultak Senior Coed Cheer Team-ben, ahol cheerleading emeléseket és talajakrobatikát mutattak be, amivel aranyérmesek lettek. Senior Freestyle Pom Double kategóriában is először mérették meg magukat. Szoó Regina Krisztina és Berta Alexandra Noémi páros produkcióval is készült, és második helyezést értek el a versenyen. Két különdíjat is bezsebeltek, hiszen a legidősebb versenyzőnek járó kitüntetést Jónás Ádám kapta, a versenyen legtöbb pontot kapott edzői díjat is a csapatunkat tréningező DreamTeam Cheerleaders edzői kapták.

Az egri csapat ismét nagyon sikeresen szerepelt, ezúttal Győrben
Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában