településkép

2020.05.20. 09:47

Önkéntesek tették csinosabbá Bükkszéket

Önkéntesek fogtak össze a településen, hogy hét végén jól szervezett társadalmi munkában lássanak hozzá a fűnyíráshoz – tudtuk meg Sági Ferenc polgármestertől.

Heol

A reggel héttől délután egyig tartó akcióhoz több mint negyven polgár csatlakozott. A falu közterületein, parkjaiban tették rendbe a füves részeket, hogy egységesebb, tisztább képet kapjon a helység, s hogy így várja a leendő fürdővendégeket.

A munka során sikeresen levágták a füvet a focipályán, a kempingben, az ifjúsági táborban, a parkokban, a temetőben, a császárban található gátnál, az új kútnál, az iskola udvarán, az óvoda előtti területen és a körzeti megbízott rendőr házánál.

Mialatt az önkéntesek – köztük négy terpesi jelentkező – elvégezték a falucsinosítást, addig egy külön csapat kiadós, finom babgulyást készített ebédre. A közös munkát jókedvű beszélgetés zárta. A község vezetője abban bízik, a jövőben szervezendő egyéb megmozdulásokhoz is sokan és szívesen csatlakoznak, hogy Bükkszék továbbra is vonzó célpont lehessen az oda látogatóknak.

Ajánlókép: A közös munkát babgulyással ünnepelték meg. / Fotó: beküldött

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában