építkezés

2020.05.20. 14:17

Tűzoltósági felvonulási utat adtak át az új gyöngyösi csarnoknál (videó)

A szakemberek a befejezési határidő előtt több mint két héttel elkészültek a munkálatokkal.

HEOL

A magyarepitok.hu számolt be arról, hogy hamarosan befejeződik a gyöngyösi Dr. Fejes András Sportcsarnok melletti új bemelegítőcsarnok építkezése, az épülethez vezető felvonulási út elkészítésével. A már szinte teljesen kész munkacsarnok megközelíthetőségét könnyebbé tevő utat a HE-DO Kft. szakemberei építették meg több mint nettó 34,8 millió forintból. A 190 méter hosszú szakasz megépítésére elsősorban a tűzoltósági biztonsági előírások miatt volt szükség.

– A beruházás a meglévő betonburkolat, valamint az itt található egykori itatott makadám felvonulási tér jelentős részének elbontásával kezdődött április 27-én – mondta Szanyi Tamás, a HE-DO Kft. építésvezetője.

- Ezt követően három rétegben zúzottkő alappal építettük meg az útalapot, miközben elkészült a felszíni vízelvezető rendszer. Mindezek mellett földmedrű árkokat és átereszeket is építettünk, majd egy finisher segítségével a megerősített útalap terített kiegyenlítő kővázat kapott, amit aszfaltburkolattal fedtünk be – fejtette ki az építésvezető a portálnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában